35 tips og triks for å lykkes med annonsering på Facebook

Med 845 millioner registrerte er Facebook den mest brukte sosiale medier plattformen i verden i dag. Bedrifter har begynt å forstå hvor viktig denne plattformen er for å oppnå ønskede mål. Faktisk har 41 % av B2B bedrifter og 62 % av B2C bedrifter som bruker Facebook i sin markedsføring skaffet kunder gjennom denne kanalen.

HubSpot, vår samarbeidspartner i statene, har skrevet en artikkel der de legger frem 35 tips og triks om hvordan lykkes med annonsering på Facebook. De sier blant annet at det første og viktigste er at bedrifter oppretter en side for bedriften, ikke en profil. Man bør lage en URL som er enkel for målgruppen å finne og dele, og man bør ha et kreativt bilde som representerer bedriften øverst på siden. Her kan du lese artikkelen med mer utfyllende informasjon og se resten av triksene.

[hs_action id=”4526″]

Image: FrameAngel

Print Friendly