Inbound vs. outbound marketingI følge vår partner HubSpot er inbound marketing (også kalt left brain marketing og permission marketing) en miks av søkemotoroptimalisering, blogging, sosiale medier, viral markedsføring, gratis innhold, gratis prøve, etc, alt som trekker kunden inn som en magnet.

Outbound marketing (også kalt right brain marketing og interruption marketing) derimot handler om å “skrike om oppmerksomheten” gjennom bruk av tradisjonelle medier som telemarketing, uadressert reklame i posten, masseutsendelse av usegemntert epost, avisannonser og andre print-annonser, radioreklame, TV-reklame, tradisjonell PR, bannerannonser, m.m.

Det er vel ingen hemmelighet at vi er store tilhengere av inbound marketing, og ikke så glade i outbound marketing. Grunnen til det er at vi mener inbound marketing er en mye mer kundevennlig og kosteffektiv måte å kommunisere med kundene på.

Vi er store tilhengere av Seth Godins “Permission Marketing”, og tror det er fremtidens markedsføring. En fremtid som er her nå. Les mer om inbound marketing her.

[hs_action id=”4427″]

Share This