jeg-elsker-en-god-bedriftsbloggFor bedriftsbloggere som bruker bloggen sin for å samle leads har Unbounce laget en 38 punkts sjekkliste som gjør at du vil skaffe flere enn du gjør i dag. Mange av tipsene benytter vi selv, men der er også noen nye som vi planlegger å innføre.

Mange bedriftsbloggere har ikke et bevist forhold til det å samle leads på bloggen sin. Kanskje du er en av dem? Da bør du i hvertfall få med deg denne sjekklisten. Den vil gi deg en mengde tips og triks til hvordan du relativt enkelt kan skrive bloggartikler som publikum elsker, og begynne å generere leads via bloggen din.

Husk, det aller viktigste når du skal blogge er innholdet du skaper. Dersom du bare skal benytte bloggen din til å spre et salgsbudskap, kan like gjerne gi opp med én gang. Folk gidder ikke å lese det. Følg tørster etter infomasjon som kan hjelpe dem å løse et problem eller møte en utfordring.

Ikke spør deg selv om hva du kan selge til målgruppen? Spør hva målgruppen trenger hjelp til! Og skriv og promotér innhold som levérer en optimal bloggartikkel. Da vil du få lesere og leads. Du må heller ikke glemme å optimalisere selve bedriftsbloggen din. Det er like viktig som å skrive gode bloggartikler.

Her kan du lese Unbounce sin 38 punkts sjekkliste

Foto: freedigitalphotos.net

[hs_action id=”6291″]

Share This