Brian Halligan og Dharmesh Sha fra HubSpot signerer sin bok "Inbound Marketing"

Brian Halligan og Dharmesh Sha signerer sin bok “Inbound Marketing” – Foto: Kyle James, Flickr

Det som er så bra med HubSpot er at selv om de har tusenvis av kunder fra hele verden, så er det bare noen få år siden to beskjedne gründere fant opp uttrykket “inbound marketing”, og programmerte og solgte den første versjonen av HubSpot. Derfor vet de hva som skal til for lykkes i forhold til markedsføring og salg. De har “been there, done that, got the t-shirt”!

De vet hvordan det er å bruke sine egne penger for å skaffe nye kunder. De kan et par ting om hvilket språk du bør snakke når “markedsbudsjett” er et fremmedord. Både Brian Halligan (CEO) og Dharmesh Sha (CTO) er to ålreite gründere du kan lære mye markedsføring og salg fra. Ta bare en titt på Dharmesh Sha sin glimrende slideshare om inbound marketing. Den fanger virkelig essensen av hva inbound marketing handler om.

Left Brain Marketing er en HubSpot Certified Gold Partner, og vinner av “Strongest Lead Growth (International)” for 2013, og “International Rookie of the Year” for 2012

Gold Certified HubSpot Agency

 

[hs_action id=”4483″]

Share This