[hs_action id=”10024″]HubSpot har bestemt seg for å optimalisere hele verdikjeden fra markedsføring til salg med en helintegrert CRM-løsning. Og det gir naturligvis mening. Vi har alltid vært av den oppfatning at markedsføring er lik salg, og at den ene ikke kan leve uten den andre.

“We started HubSpot because we felt the way consumers shop and buy had fundamentally changed. The inbound movement has helped transform the world of marketing, and we really feel like there’s a huge opportunity to transform the customer experience with sales technology that enables companies to sell more, better, and faster.” – Brian Halligan, adm. dir. og grunnlegger av HubSpot

Derfor er det ekstra gledelig at Left Brain Marketing – som er norsk HubSpot Gold Partner – å lansere HubSpot CRM i Norge. For oss som bruker HubSpot marketing automation hver eneste dag, er det særdeles spennende å se alle de nye mulighetene som åpner seg med en løsning som fullintegrerer markedsføring og salg på en kundevennlig måte.

“The traditional sales process in broken. Instead of “always be closing,” the next generation of sales leads will “always be helping”

Nå kan vi følge et lead fra det blir født som et besøk på web gjennom hele kundereisen på sosiale medier, blogger, landingssider, epost, med mer, til de blir en kjøpende kunde. Og det fantastiske er at endelig kan marked og salg jobbe som et team hvor alle jobber sammen på en felles plattform mot det endelige målet…salg. Markedsføring = Salg.

Få full kontroll på salget med en CRM-løsning selgerne faktisk kommer til å bruke.

HubSpot CRM er bygget fra bunnen av slik at den er enkel å bruke og klar for morgendagens selgere. Den er intuitiv og automatisert, der andre løsninger er kompliserte og manuelle. HubSpot tar seg av alle de kjedelige små detaljene som å logge mailer, spille inn samtaler og håndtere dine data, samtidig som den frigjør verdifull salgstid. HubSpot CRM…

…Er enkel å bruke fra dag én. Der andre løsninger er sydd sammen av en haug med verktøy og komplisert funksjonalitet som skal læres og konfigureres, er HubSpot designet for å få salgsteamet opp og stå så hurtig som mulig, samtidig som som de har fullt fokus på å selge uten å endre måten de allerede selger på.

…Sparer selgerne dine for tid, istedet for å gi de mer å gjøre. Si farvel til logging av eposter og telefoner. HubSpot jobber i bakgrunnen, og organiserer hver eneste interaksjon mellom deg og dine kontakter etterhvert som du jobber deg gjennom dagen. Den er der når du trenger den, og ute av veien når du ikke har bruk for den.

…Er bygget rundt måten folk shopper og gjør sin innkjøp på i dag. Dagens salgsprosess skjer i dusinvis av kanaler og hundrevis av kontaktpunkter, fra nettstedet ditt til sosiale medier til eposter til telefonsamtaler. HubSpot CRM sporer, måler og organiserer hver kontakt automatisk.

“Traditional sales technology is necessary but not sufficient. HubSpot’s Sales Platform is designed to arm sales teams with the context they need to improve how they engage with companies, prospects, and leads to drive sales instead of driving people crazy.”

HubSpot CRM – Funksjonalitet

HubSpot - Dealoversikt Database – Samler og lagrer data om kontakter, foretak, salgsmuligheter, og aktiviteter gjennom en pålitelig og brukervennlig database som er bygget for å skalere dagens “big data”. Den lager automatisk data på foretak, knytter kontakter til foretak, de-dupliserer kontakter og tar seg av alle de små detaljene som salgsteamet ikke bør bruke tid på.

Tidslinje – Dagens salgsprosess skjer gjennom hundrevis av kontaktpunkter og dusinvis av kanaler. HubSpots tidslinje organiserer hver eneste epost, telefon, notat og til og med besøk på websidene dine på en enkel og lett forståelig måte. Ta telefoner, send eposter, legg inn påminnelser og organiser dagen på ett sted.

HubSpot - Tidslinje

Epost – HubSpot CRM er knyttet til Gmail, Google Apps, Outlook og Apple Mail, og logger eposter med dine kontakter enkelt og automatisk. Send eposter rett fra en kontaktside i HubSpot CRM.

Telefonintegrasjon (ekstra kostnad) – Ta telefoner med ett klikk i CRM-løsningen. Logg notater og innspillinger av telefonsamtalene dine enkelt og automatisk. (innspilling er valgfritt).

HubSpot - Telefonintegrasjon

Google Kalender integrasjon – Knytt Google Kalender til HubSpot CRM for å se avtalte møter og sett opp nye møter på sekundet uten å forlate CRM-løsningen.

Datautbytte – Se med en gang ny og nyttig informasjon om hvilken som helst kontakt eller foretak. Bakgrunnsinformasjon, detaljer om nøkkelpersoner, sosiale data, relaterte foretak, med mer.

“HubSpot’s CRM and Sidekick are perfect for companies that want to transform how they attract, engage, and delight prospects, customers and leads and want sales technology that matches today’s buying process.”

Sidekick – Oversikt

Ta tilbake kontrollen over innboksen din med et verktøy som gjør epost bedre for alle, inkludert selgere. Sidekick, en videreutvikling av HubSpots produkt, Signals, integrerer innboksen din og CRM-løsningen, slik at du får verdifulle opplysninger om kontakter og foretak du møter i løpet av dagen, hvor enn du går.

Sidekick – Funksjonalitet

Sidekick Insights – Sidekick lever i nettleseren din og følger deg gjennom hele dagen. Den gir deg verdifull informasjon om de kontaktene og foretakene du finner og knytter kontakt med i innboksen og på web.

HubSpot Sidekick - Notofcations

Sidekick Notifications – Meldinger i sanntid som forteller deg hvor og hvordan potensielle kunder kommer i kontakt med deg – gjennom åpning av, eller klikking i epostene dine, besøk på websidene dine, med mer. Rapportering hjelper deg å forstå og spore salgsteamets aktiviteter og hvordan det går med de budskapene de sender ut.

Send Later – Få mer ut av epostene uten å “ofre” arbeidsflyten din. Du kan skrive eposter i Gmail i Google Chrome som du kan sende på hvilken som helst dag, på hvilket som helst tidspunkt, når det er mest sannsynlig at de vil bli åpnet og lest.

HubSpot sidekick - Send later

HubSpot CRM er virkelig en spennende nyhet for alle som ser markedsføring og salg som ett. Vi liker spesielt godt at man kan styre hele kundereisen og salgsprosessen fra ett dashboard. Med en tidslinje fra Å til å, fra ukjent, til venn, til spenn, til bestevenn. Du får full kontroll på analyse, produksjon, publisering, sporing og måling…på individnivå. HubSpot All in One Marketing + HubSpot CRM = 360 graders markedsføring og salg som du aldri har sett det før. Har du lyst å lære mer klikk på “learn more” nedenfor.

[hs_action id=”10024″]

Share This