Slik ville David Ogilvys Facebook header ha sett ut

“If it doesn’t sell, it isn’t creative.”, Dette er de berømte ordene til den legendariske “mad man”, David Ogilvy. Han sa også: “I do not regard advertising as entertainment or art form, but as a medium of information. When I write an advertisement, I don’t want you to tell me that you find it ‘creative.’ I want you to find it so interesting that you buy the product.”

Han hadde flere andre slående sitater som “What you say in advertising is more important than how you say it”, “I do not regard advertising as entertainment or an art form, but as a medium of information”, eller “Ninety-nine percent of advertising doesn’t sell much of anything” for å nevne noen.

Og hvordan ville Facebook-siden til denne mannen sett ut i dag, dersom han hadde levd. Våre venner hos HubSpot har laget en infografikk som viser hvordan siden kunne sett ut, ved å samle noe av hans mest berømte annonser, sitater og andre ting fra livet til “Kongen av Madison Avenue”.

 

David Ogilvys Facebookside infografikk

 

[hs_action id=”4473″]

Share This