Activecampaign

Marketing Automation

Markeds- og salgsautomatisering for startups, små og mellomstore bedrifter som vil komme i gang nå, uten å binde seg, for en brøkdel av prisen på sammlignbare løsninger!

Prøv gratis og uforpliktende!

Nå kan du prøvekjøre ActiveCampaign gratis i 14 dager uten å oppgi kredittkort-opplysninger. Du får umiddelbar tilgang. 

Vi er sertifisert partner for ActiveCampaign i Norge

Left Brain Marketing er sertifisert partner for ActiveCampaign. Det betyr at vi kan hjelpe deg innen epostmarkedsføring, markedsautomatisering, CRM og salgsprosess. Du får opplæring, konsulenthjelp, implementering og utvikling/integrasjoner. I tillegg bistår vi naturligvis med våre faste tjenester innen markedsføring og salg.

En skjult skatt i “marketing automation”-verdenen

ActiveCampaign er en av de rimeligste leverandørene for små og mellomstore bedrifter, og programvaren deres er usedvanlig godt skrudd sammen. Den tilbyr en rekke verktøy du trenger for å skape meningsfulle kundeforbindelser og vekst, som epostmarkedsføring, markedsautomatisering, CRM & salgsautomatisering og meldinger, mm.

EpostMarkedsføring

Send superpersonaliserte, responsive, og tiltalende eposter med bare noen få klikk.

MarkedsAutomatisering

Trigg personaliserte eposter basert på kundeatferd, og send automatiserte oppfølginger.

CRM & Salg

Alle kundedataene dine, velorganisert. Salgsautomatisering som flytter “dealene” fremover.

w

Meldinger

Respondér på kundeatferd og forsterk “calls to action” med meldinger direkte på websidene.

Kjekt når kundene skryter av oss.

Vi er nok noe forutinntatt, men vi synes ActiveCampaign er en super programvare, og det mener kundene våre også.

Jeg visste ikke så mye om markedsføring før jeg kom i kontakt med Left Brain Marketing. Fotografifaget kan jeg, men hvordan selge mine tjenester og produkter var jeg ganske blank på. Nå har jeg et komplett system som skaffer meg nye leads hver eneste uke. Og med hånden på hjertet, aldri har jeg fått så mye god hjelp, tips og triks innen både markedsføring og salg, for en meget gründervennlig pris.

Tonje Thoresen

Fotograf & Daglig leder, Totte Imagery

Vår hverdag er hektisk, og vi har mer enn nok å gjøre, men vi ønsket å befeste vår stilling som nummer én på Google for en rekke søkeord, samtidig som vi fikk tak i alle de potensielle kundene som vi så var innom sidene våre. Nå har vi fått på plass en komplett salgstrakt med innhold, landingssider og automatiske oppfølging per e-post, som gjør at vi har fått en ekstra markedsfører som går helt av seg selv.

Nils E. Tangedal

Advokat & Partner, Advokatfirmaet Judicium

Myrkdalen er ein reiselivs-destinasjon i kraftig vekst, og me har hundrevis av marknads-aktivitetar som skal spela saman på mange ulike områder. Det er ei stor utfordring å bruke ressursane våre på best mogleg vis. Her har Left Brain Marketing hjelpt oss på fleire frontar, mellom anna med utarbeiding av digital strategi, Facebook-annonsering, epost-marknadsføring og ny kundeklubb. Med Left Brain Marketing sine løysingar som fundament, er me på god veg til å få kontroll på kundereisa.

Kaia Finne

Marknadsdirektør, Myrkdalen

Personalisert epostmarkedsføring

Send akkurat det kundene dine vil ha

Vakker epostmarkedsføring er bare begynnelsen. Send nyhetsbrev og meldinger rettet mot hver enkelt kontakts interesser. Lag hver kampanje du sender slik at den føles personlig.

POPULÆRE  EGENSKAPER
Epostmarkedsføring | Segmentering
Dynamisk innhold | Meldinger

Kraftig markedsautoamtisering

Automatisering gir deg tiden tilbake

Gjør det enkelt å drive markedsføringen din. Sett opp en serie av velkomstmailer med epostautomatisering, segmentér kontaktene dine, eller bruk enkle arbeidsflyter for å automatisere markedsføringen ingen egentlig har tid til.

POPULÆRE  EGENSKAPER
Automatisering | Segmentering
Automatiseringskart | Sporing

Smart CRM

SalgsAutomatisering hjelper deg å selge mer

Et CRM med konatkter, deals og epost- og salgs-automatisering holder alle dine kundedata organisert i én plattform. Hold styr på salgstrakten, oppdatér avtaler, og følg alltid opp i det perfekte øyeblikk.

POPULÆRE  EGENSKAPER
CRM | Kontakt- & Leadrangering
“Win probability” | Automatisering

Meldinger på websidene

Meld kundene dine akkurat når det betyr mest

Opprett meningsfulle forbindelser med kundene dine. Svar på spørsmål, anbefal produkter, tilby salg, eller be om tilbakemelding i det øyeblikk de er mest engasjerte.

POPULÆRE  EGENSKAPER
Websidemeldinger | Segmentering
SMS | Engasjementssporing

Sporing av kontakter gjør det lettere å skaffe kunder

Hvor kommer kontaktene og kundene dine fra? Hvilken reise har de lagt ut på fra første kontaktpunkt til de ble en kjøpende kunde? Hvilke medier fungerer best? Bør du fokusere på sosiale medier, søkemotoroptimalisering, PPC-annonsering, Facebook-annonsering eller Epost? ActiveCampaign viser deg hva som fungerer best, og hvor kundene dine kommer fra.

ActiveCampaign har blitt førstevalget til mange smarte markedsførere

ActiveCampaign, gir deg enda større automatiserings-kapasitet enn andre det er naturlig å sammenligne seg med, og programvaren er dessuten mye rimeligere enn tilsvarende løsninger. ActiveCampaign jobber hele tiden med å utvikle produktene sine, og legger stadig til ny funksjonalitet, som hjelper deg å skape vekst. Her er noe av det kundene setter pris på.

Avansert rapportering

Finn ut hva som virker, og hva som ikke virker. Dykk ned i dataene for å finne nye muligheter for vekst. Kun et par klikk unna.

Integrerte skjema

Lag skreddersydde skjema for å samle inn epostadresser, skaffe  flere kunder, og sette i gang automatiseringen.

Websporing

Se hva folk gjør på websidene  dine. Bruk informasjonen til å målrette innhold, og konvertere kontakter til kunder.

Opplæring og support

Få kjapp 1-til-1 support og opp-læring. Full tilgang til bibliotek med opplæringsvideoer og  hjelpeguider.

Gratis flytting

Vi hjelper deg med å flytte alt fra den programvaren du bruker i dag, kostnadsfritt. Ja, det er faktisk helt gratis.

Gmailutvidelse

Jobb i Gmailkontoen din, og håndtér kontaktene dine fra hvor som helst online. Epostene kan ligge begge steder.

Segmentering

Gruppér kontaktene dine etter lokasjon, alder, etc, og nesten all slags type atferd med avanserte segmenteringsverktøy

Automatiseringsmål

Mål markedsføringen din ved å lage kundetilpassede, automatiserte mål for hele kundereisen.

iOS CRM App

Få tilgang til kontaktene dine, send eposter, sjekk oppgaver, og oppdatér “deals” på veien. Du har alt du trenger i hånden.

Koble deg på favorittappene dine

ActiveCampaign spiller godt sammen med favorittprogramvaren din. Med 150+ integrasjoner som Shopify, WordPress, og Zapier tilgjengelig, har du alle de markedsverktøyene du trenger for å lykkes.

Gratis og uforpliktende

Har du lyst til å prøve ActiveCampaign gratis i 14 dager?

Du trenger ikke å legge inn kredittkortopplysnoinger eller lignende. Bare registrer deg i skjemaet nedenfor så vil du få tilsendt innlogging til den epostadressen du oppgir. Har du ennå ikke etablert foretaket ditt, bare legg inn et fritt valgt navn.