FOR DAGLIGE LEDERE SOM…

…vil ha en egen markeds- og salgsmaskin…

…som selger gjennom smarte og kosteffektive markeds- og salgstrakter for små bedrifter med begrensede ressurser, som gjør at man får mer besøk, flere kontakter, økt salg, flere gjenkjøp og referanser for en brøkdel av prisen store bedrifter betaler!

Hva får en daglig leder igjen for å velge Left Brain Marketing?

Daglig ledere har flere utfordringer, men kanskje den aller viktigste er å selge. Du har hele tiden øynene på kontantstrømmen og bunnlinjen. Du tenker, dersom jeg bruker så og så mye på denne annonsen, denne kampanjen, hvor stor er sjansen for at jeg selger noe mer enn jeg gjør i dag? Slike spørsmål liker vi, for da kan vi komme med svarene du setter pris på. I vår verden investerer du kun en liten sum, akkurat stor nok til å teste ut en kampanjeidé. Ser du at den gir positiv avkastning, kan du investere flere kroner, og høste mer. Hvorfor ta sjansen på en dyr investering hos et tradisjonalt reklamebyrå, når du kan minimere risikoen og øke sjansene for positiv akastning med Left Brain Marketing?

Du får din egen markedssjef som selger

Du får din egen markedssjef som selger og skaper vekst. Hvorfor ta risikoen/kostnadene med å ansette, når du kan samarbeide? Mange små bedrifter har ikke råd til å ansette en egen markedssjef. Da kan det være et veldig godt alternativ å få en egen markedssjef gjennom å velge et av markedsprogrammene våre, OPPSTART, VEKST eller BRATT VEKST. Du kan få mye markedsføring som selger, for prisen av det det koster å ha en ansatt markedssjef. Og det beste av alt, denne markedssjefen jobber døgnet rundt, 365 dager i året.

Et gjennomarbeidet  markedssystem

Du får et gjennomarbeidet og testet markedssystem, som er rigget for vekst, en helhetlig gjennomføring fra plan, til aktiviteter, til måling. En klar fordel er at våre markedsprogram er laget for å konvertere og selge. De gir deg også full fokus på de områdene som påvirker bunnlinjen. Men noe som er vel så viktig, er at du får en rød tråd gjennom hele markedsføringen, fra strategi og ut til de ulike kampanjene i de forskjellige delene av kundereisen/salgstrakten. Den venstre hånden vet alltid hva den høyre vil gjøre. 

500+ lavkost-aktiviteter du kan bruke i dag

Du får tilgang på 500+ lavkost-aktiviteter for å skaffe mer besøk og flere kontakter, øke salget, og skaffe flere gjenkjøp og referanser. Dette tallet kan høres høyt ut, men det er det ikke. Vi har samlet vårt eget bibliotek over ulike aktiviteter man kan kjøre for oppnå en bestemt konvertering. Aktivitetene har vi hentet fra egne og andres kundecase. Og disse aktivitetene krever ikke mye å sette ut i livet. Det kan ofte være snakk om noe som tar en liten time eller to å sette opp.

10 andre grunner til at en daglig leder skal velge Left Brain Marketing

Håndplukkede løsninger for SMB

De store har råd til dyre og sofistikerte løsninger. Vi plukker de som er minst like gode, eller enda bedre, til en brøkdel av prisen.

Du oppdager bedriftens skjulte markedsverdier

De fleste bedrifter sitter på skjulte markedsverdier, som vi kan utnytte og optimalisere. Vi viser deg hvilke.

Realistiske og oppnåelige markedsmål

Når du lurer på hva som er en akseptabel komnverteringsrate for ulike aktiviteter, har vi en rekke benchmarks å måle mot.

Vi forenkler markedsføringen

Vi tror ikke på svære markedsplaner som blir liggende i skuffen. Hos oss får du kjappe aktiviteter som måles hjem mot salget.

Du får prøve før du smeller til

Vi tilbyr både workshops og testing av løsninger, slik at du kan være sikker på hva du velger.

u

Du slipper å tenke på hvor du skal begynne

Du får et gjennomarbeidet markedsprogram som setter det hele i system. Du lurer sjelden på hvor du skal begynne.

Du får flyttet fokus til det som er viktig

Vi hjelper deg å se skogen for bare trær. Det som virker uoverkommelig i dag, har du løsningen på i morgen.

Aktiviteter og kampanjer som konverterer

Absolutt alt du får hos oss handler om å gjøre aktivieteter som konverterer. Konverterer de ikke godt nok, skrotes de etter kort tid.

}

Du sparer tid, penger og ressurser

Markedsprogrammene sparer tid, smarte løsninger sparer penger og vi sparer deg for ressurser.

Du fremstår mye større enn du er

Tilstedeværelse på nett handler ikke om alltid om størrelse, men om smarte løsninger, fokus og prioriteringer.

Er OPPSTART, VEKST eller BRATT VEKST den rette løsningen for deg?