HISTORIEN OM

Left Brain Marketing

er historien om hvordan man kombinererer “old school” marketing med dagens muligheter og smart teknologi.

Vi relanserer Left Brain Marketing

Vi tar vår egen medisin og satser for fullt på Left Brain Marketing igjen. Vi har aldri sluttet å tro på filosofien om Left Brain Marketing, og er sikker på at den virker, om den så kalles for “inbound marketing”, “growth hacking”, “permission marketing”, eller “performance marketing”. Kjært barn har mange navn, men vi mener det handler om det samme. Markedsføring = Salg. Derfor relanserer vi Left Brain Marketing med ny teknologi, gjennomtestede markedsprogram, og et team av dyktige konsulenter som er eksperter innen sine fagfelt. Vi håper du har lyst til å være med på laget.

Vår historie...

Left Brain Marketing AS så dagens lys i 2010, og sjekker du  formålsparagrafen vi sende inn til Brønnøysund i januar 2010, ser du at vi var ganske fremtidsrettet, kanskje litt for langt fremme, sett i ettertid.

“Levere vitenskapelige markedsføringsstrategier/-taktikker med  tilhørende programvare, som fokuserer på kvantitative data, analytiske teknikker, adresserbare media og interaktive mediekanaler, eksempelvis e-post, web, mobil, interaktivt TV, m.m., for at klienten skal oppnå sitt mål om vekst innen salg, markedsandeler, lojalitet,  konkurransefortrinn, oppmerksomhet, m.m. Alle strategiene måles for å vite hvor stor avkastning klienten får for investert beløp.”

Den gangen inngikk vi partnerskap med HubSpot som noen av de første i Norge og utenfor USA. I dag er HubSpot verden største leverandør av såkalt “marketing automation” programvare. Men vi var egentlig litt for tidlig ute med “inbound marketing”. Ingen hadde hørt om det, og vi måte gå opp løypen selv. I dag er det annerledes. Flere aktører i Norge leverer HubSpot og store bedrifter søker etter inbound marketing kompetanse.

Vi var en av pionerene innen “inbound marketing” i Norge, og ble kåret til “International Rookie of the Year” av HubSpot i 2012. I 2013 fikk vi prisen “Strongest Lead Growth (International)” som den internasjonale partneren som skaffet flest leads det året.

Vi hadde egentlig en fin kundevekst, men vi fikk det likevel ikke helt til, og i i slutten av 2013 laget vi Left Brain AS et selskap som leverte konsulenter til både forretningssiden og konsulentsiden. Men i 2015 var det slutt. Bunnen i konsulentmarkedet hadde falt ut, og Left Brain AS ble lagt ned, og Left Brain Marketing så dagens lys igjen, men ikke som et aktivt selskap, og vi utforsket andre muligheter innen nye oppstartselskap som Stiler, som driver med social shopping, og Snowflake, som utviklet spennende AI-teknologi.

Men nå på slutten av 2018 satser vi for fullt på Left Brain Marketing igjen, og tar vår egen medisin. Vi har aldri sluttet å tro på filosofien om Left Brain Marketing. Vi er sikker på at den virker, om den så kalles for “inbound marketing”, “growth hacking”, “performance marketing” eller “permission marketing”. Kjært barn har mange navn, og det handler stort sett om det samme – Markedsføring = Salg. Derfor relanserer vi Left Brain Marketing med ny teknologi, gjennomtestede markedsprogram, og et team av dyktige konsulenter som er eksperter innen sine fagfelt. Vi håper du har lyst til å være med på laget.

Ditt team

Synneva Storli
Synneva Storli

Designer

Synneva er designeren med stor D. Hennes design er alltid forankret i strategi, og bygger merkevaren hele veien.

Are Stegane
Are Stegane

Daglig leder & Rådgiver

Are liker både left brain marketing og smart teknologi. Men har innsett at man må bruke begge hjernehalvdeler.

Silje Skorve Paulsen
Silje Skorve Paulsen

Webutvikler & Integrator

Silje er et “datahove” som kan lage en hvilken som helst webside, og integrere den med hva det skulle være.

Thomas Vervik
Thomas Vervik

Arkitekt & Utvikler

Thomas er arkitekten og senior-utvikleren du har råd til. Han kan programmere i “alle” språk, for store og små skjermer.

Brynhild Steine
Brynhild Steine

Journalist & Innholdsprodusent

Brynhild er all-round journalisten som er glad i å få, og dele kunnskap, gjerne med krevende kunder og innen knappe tidsfrister. 

Jon Tøn
Jon Tøn

Fotograf & Filmprodusent

Jon er mannen for kampanjevideoer og informasjonsfilmer, gjerne utendørs med eller uten ski og sykkel. 

Gry Bystøl
Gry Bystøl

Prosjektleder

Gry er lidenskapelig opptatt av innovasjon og næringsvirksomhet. Hun driver prosjektene ubunnhørlig mot toppen.

Rune Smistad
Rune Smistad

Fotograf

Rune fanger øyeblikket og stemningen virksomhet eller organisasjon din ønsker å formidle til kundene og partnerne sine.

Lise Fimreite Simensen
Lise Fimreite Simensen

Digital Strategi & Webanalyse

Lise er grunnlegger av Digital Heads, vår samarbeids-partner i Oslo. Hun er rå på strategi, lederstøtte og Google Analytics.

Hva det handler om for oss

Det handler i bunn og grunn om hva vi kan hjelpe deg med. Vi har mye vi kan selge, men det handler ikke om å selge, men å hjelpe deg å kjøpe. Jo flinkere vi er til å hjelpe deg med å markedsføre og selge dine produkter og tjenester, jo flere løsninger vil du kjøpe av oss. Det tror vi på 🙂

Mer besøk

Trafikkfabrikken gir deg deg flere fans og besøk, gjennom kosteffektiv rekkevidde som skaper økt oppmerksomhet.

Les mer…

Flere kontakter

Kontaktgeneratoren gir deg flere likes/delinger og kontakter, gjennom kundetilpasset involvering som skaper mer etterspørsel.

Les mer…

Økt salg

Salgsautomaten gir deg salg og mersalg, gjennom smart konvertering av kontakter til kjøpende kunder.

Les mer…

Flere gjenkjøp og referanser

Kopimaskinen gir deg gjenkjøp og referansesalg, gjennom økt engasjement som skaper fornøyde kunder og evangelister.

Les mer…

Hva vi gjør best

Markedsstrategi og -plan

Trafikk til butikk

Leadgenerering

Leadpleie

Salg

Refransesalg

Copywriting

Webutvikling

LA OSS TA EN KJAPP PRAT

Har du lyst til å høre mer om hva vi kan gjøre for deg?